VRAGEN OVER CORONAVACCINATIE?

Heb je vragen over het coronavaccin en over wat er allemaal in de media verschijnt? Betrouwbare informatie kan je terug vinden op de website www.gezondheidenwetenschap.be, onder andere in de rubriek 'Factcheck vaccinatie'.
Zorg en gezondheid bereidt een brede communicatiecampagne over covid-19-vaccinatie voor. Deze campagne vindt u op www.laatjevaccineren.be.

 • In de praktijk hebben wij een aantal maatregelen getroffen om zowel u als patiënt als onze medewerkers maximaal te beschermen. 
  • Er mogen maximaal 4 patiënten in de wachtzaal om de 1,5m afstand maatregel niet te schenden. Dit wil zeggen dat er per consultatie slechts 1 patiënt de praktijk mag betreden. Indien u een afspraak maakt voor een kind of voor een hulpbehoevend persoon, dan mag er 1 begeleider (uiteraard ook zonder symptomen van corona) mee in de wachtzaal en in de praktijk.
  • Om wachttijden te vermijden kan u slechts met 1 probleem per consultatie langskomen. 
  • IEDEREEN MOET EEN MONDMASKER DRAGEN. Breng dit mee van thuis, u mag de praktijk niet betreden zonder mondmasker. Ook voor het afhalen van documenten moet u dus een mondmasker dragen.
  • We vragen zo weinig mogelijk cash betalingen. Graag betalen met payconiq, de app van uw bank of met de bankkaart.
  • Indien u last heeft van buikpijn of plasklachten, breng dan een potje met urine mee van thuis. 


Op deze manier blijven we met z’n allen de strijd tegen corona aangaan. Deze maatregelen zijn niet definitief, maar kunnen aangepast worden. Onze praktijk volgt hierin de laatste wetenschappelijke richtlijnen op de voet. 


Voor meer informatie over het coronavirus kan u steeds terecht op www.info-coronavirus.be of via het nummer 0800 14 689.