Welkom op de website van huisartsenpraktijk Zorgvliet

VRAGEN OVER CORONAVACCINATIE?

Heb je vragen over het coronavaccin en over wat er allemaal in de media verschijnt? Betrouwbare informatie kan je terug vinden op de website www.gezondheidenwetenschap.be, onder andere in de rubriek 'Factcheck vaccinatie'.
Zorg en gezondheid bereidt een brede communicatiecampagne over covid-19-vaccinatie voor. Deze campagne vindt u op www.laatjevaccineren.be.


UPDATE

Omwille van de coronaviruspandemie zijn er nog steeds een aantal maatregelen van kracht in onze praktijk.


 • U kan zich vanaf heden terug aanmelden via de website. Om te voorkomen dat covid-19 verdachte patiënten onze praktijk betreden vragen we u GEEN AFSPRAAK online te maken indien u last heeft van: koorts, luchtwegsymptomen (hoesten en/of kortademigheid), verkoudheid, hoofdpijn, grieperigheid of diarree. Bij deze symptomen neemt u EERST TELEFONISCH contact op. GA NIET NAAR BUITEN, GA NIET WERKEN. Dit om mogelijke verspreiding van het virus tegen te gaan. 


 • In de praktijk hebben wij een aantal maatregelen getroffen om zowel u als patiënt als onze medewerkers maximaal te beschermen. 
  • Er mogen maximaal 3 patiënten in de wachtzaal om de 1,5m afstand maatregel niet te schenden. Dit wil zeggen dat er per consultatie slechts 1 patiënt de praktijk mag betreden. Indien u een afspraak maakt voor uw kind, dan mag er 1 begeleider (uiteraard ook zonder symptomen van corona) mee in de wachtzaal (kind op de schoot nemen) en in de praktijk.
  • Om wachttijden te vermijden kan u slecht met 1 probleem per consultatie langskomen. 
  • IEDEREEN MOET EEN MONDMASKER DRAGEN. Breng dit mee van thuis, u mag de praktijk niet betreden zonder mondmasker. Ook voor het afhalen van documenten moet u dus een mondmasker dragen.
  • We vragen zo weinig mogelijk cash betalingen. Graag betalen met payconiq, de app van uw bank of met de bankkaart (bij Dr. Mertens, Dr. Paumen en Dr. Claes).
  • Indien u last heeft van buikpijn of plasklachten, breng dan een potje met urine mee van thuis. 


Op deze manier blijven we met z’n allen de strijd tegen corona aangaan. De maatregelen zijn niet definitief, maar kunnen aangepast worden. Onze praktijk volgt hierin de laatste wetenschappelijke richtlijnen op de voet. 


Voor meer informatie over het coronavirus kan u steeds terecht op www.info-coronavirus.be of via het nummer 0800 14 689.Verlof

Dr. Loes Rijckaert heeft vanaf 1/7/2020 haar activiteit als zelfstandig huisarts tijdelijk stop gezet.


Huisarts van wacht nodig 's avonds of in het weekend?

Huisarts bereiken in het weekend in Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Pelt?

Wachtpost Bree, De Houborn 44, 3960 Bree Wachtpost Pelt, Stationsstraat 76/6, 3910 Pelt

LET OP: Gezien de Corona-epidemie werken de wachtposten in Bree en Pelt met gesloten deuren.

U belt eerst naar 011 60 40 60,
de onthaalmedewerker noteert uw gegevens en uw vraag en een arts zal u terugbellen.

De arts kan u medisch advies verlenen, een huisbezoek toewijzen, aanraden om naar de wachtpost te komen of verwijzen naar een triagepost of het ziekenhuis.

Dringende medische hulp nodig? Bel 112!